Twój Topic!

Prawdopodobnie najlepsze forum ogólnotematyczne w sieci!

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

• Index
  •  » Zapowiedzi
  •  » Need For Speed Pro Street - Coś dobrego? Czy pospolity chłam?

#1 2007-11-10 09:07:14

Wiktor

Administrator

Punktów :   

Need For Speed Pro Street - Coś dobrego? Czy pospolity chłam?

Już chyba każdemu znudził się klimat nocnych wyścigów i gonitw z policją w czysto arcadowym stylu. Electronic Arts postanowiło zmienić wizerunek Need for Speed. Tym razem tworzą bardziej realistyczną grę w której ścigamy sie zgodnie z prawem. Need for Speed Pro Street to już jedenasta część mającej ponad dziesięć lat serii. Zadanie nowej części NFS? - zrewolucjonizować te klasyczną markę na zawsze...
Tym razem mamy wyjść z cienia nocy i ścigać sie po legalnych torach na styl URL z Undergrounda 2, nie łamiąc przy tym prawa i niepowodując zapierających dech w piersiach pościgów. Nie jest pewne, czy "przeryżowani" filmami typu Fast and Furious fani modyfikacji i szpanowania naklejkami sponsorów są gotowi na taki skok do rzeczywistości. Jedno jest pewne - czeka nas burza. I to w dobrym tego słowa znaczeniu. A co nowego mogli programiści z Kanady nam zaprezentować tym razem?

Demo gry możemy pobrac z tąd:

ftp://159.153.197.99/pub/demos/NFS/pros … pcdemo.exe
Lub:
ftp://159.153.229.71/pub/demos/NFS/pros … pcdemo.exe
Lub:
ftp://159.153.197.74/pub/demos/NFS/pros … pcdemo.exe

// Artykuł wkrótce postaram sie uzupełnić ;D

• Index
  •  » Zapowiedzi
  •  » Need For Speed Pro Street - Coś dobrego? Czy pospolity chłam?

Stopka forum

RSS